tiistai 31. tammikuuta 2012

My real true match

Enkä puhu siitä L'Orealin mainostamasta meikkivoiteesta.
Valitin, kuinka en ole löytänyt hyvää meikkivoidetta, blaa blaa blaa. Olen kokeillut lähes kaikki merkit läpi ja poikkeuksetta jotain häikkään on ilmennyt. Nyt alistuin ammattilaisten painostukseen: kalliiseen & laadukkaaseen, nimittäin MACin meikkivoiteeseen!

Vaan eipäs ollutkaan niiiiin kallis kuin odotin, hähhää. Mutta ei todellakaan mikään halvin.




Kuvassa näkyy juuri se versio, jonka ostin, eli Pro Longwear SPF 10 Foundation, värisävyssä NC25. Olen oliivi-ihoinen ja monesti on käynyt niin, että voiteen tummuusaste on oikea, mutta se on liian punertava.

MACin sivuilla on itse asiassa erittäin käytännöllinen testi, jolla voi selvittää mikä meikkivoide heidän valikoimastaan sopii itselle. Ja täytyy sanoa että kyllä toimii, mulle se antoi aivan tuon saman kappaleen jonka nytkin omistan. MAC on hoitanut homman kotiin tähän mennessä virheettä.

Asioin Stockmannilla, jossa myyjä katsoi ihoani hetken, kysyi mitä ominaisuuksia halusin ja testasi voidetta leukaluulle. Heti ensimmäisellä kerralla löytyi se täydellinen sävy. Suuret kiitokset siis myyjälle! Pullo maksoi 29 euroa, jonka lisäksi ostin siihen pumpun, 6 euroa (sen voi tästä eteenpäin yhdistää myös seuraaviin pulloihin).

Mutta jos nyt miettii että ostaisin vaikka Chanelin tai Lancomen meikkivoiteen, maksaisin 40-50 euroa. Normimeikkivoiteet maksavat suunnilleen 10-15 euroa ja siitä astetta paremmat 20 euroa, mm. IsaDoraa olen kokeillut ja koostumus oli todella miellyttävä. En vain löytänyt sopivaa väriä (myyjäkin suositteli mulle aivan järkyttävän tummuus- ja sävyasteen omaavan voiteen, sellaisen ei pitäisi olla enää sääntöjen mukaista).

Voi olla, että käyn ostamassa kesälle sitten tummemman, tosin miinuksen tuo SPF 10. Viime kesänäkin kaiken värin kasvoilta vei meikkivoide, jota jouduin ajoittain käyttämään.

Kasvoja pitää tietysti vielä kosteuttaa, puhdistaa ja hoitaa vaikka meikkivoide hyvä onkin. Aamutkin kuluvat nyt nopeammin ja onhan se koostumus aika luksusta. Olen tosin tyytyväinen hankintaani ja suosittelen, hinta ei ole paha kun miettii laatua!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti