perjantai 20. tammikuuta 2012

Gorgeously hilarious

Surffailin Youtubessa ja videoehdotuksena tuli kyseinen video. Ensin haluan kertoa, että mulle on aivan sama onko muotiguru / meikkiartisti / ym. alan ammattilainen sukupuoleltaan mies vaiko nainen. Ja miesten meikkaamisen hyväksyn täysin.

Olen aiemminkin törmännyt pariin vastaavanlaiseen persoonaan ja he ovat jotenkin ihanan energisiä ja huolettomia. He eivät ota maailmaa liian tosissaan.

Luovuuteni ryöpyt olen nykyisin kanavoinut hyvin usein ihmisten meikkaamiseen ja siihen perehtymiseen, mua kiinnostaa ala jonkin verran ja meikeillä leikkiminen on hauskaa.

Joka tapauksessa, tuo video sai mut hymyilemään jostain syystä. Hah simply gorgeous work. Kannattaa ottaa huumorilla vaikka ihan asiaa siinä puhutaan.





Pienet niksit vaikuttavat ulkonäköön paljon. Ole mieluummin raikas (jos ilman esim. näppylöiden peittoa, fine), meikittä kuin kerroksien alla ja kaikki vähän missä sattuu. Eli freesiys ensin! Sitten ekstrat.

Tunnustan että kokemusta on kaikista noista virheistä ja myös se on aika yleistä että kovin moni kavereista ei uskalla aina sanoa hei, käypäs peilin edessä. Ja sitten kun huomaat sen tarhan tms. on hiukan turhautunut olo; "Eikö se voinut sanoa mulle heti? Kuinka pitkään tääkin on ollut, kuinka moni on nähnyt?"

Ehkä yleisin ongelma omalla kohdallani on meikkivoiteen kanssa tappelu. Se liikkuu päivän aikana iholla, muodostaa juovia ja kerääntyy samalla jättäen jonkin alan paljaaksi. Ja sitten vielä oikean värin sekä koostumuksen metsästys. Kun iholla ei ole näppylää niin se hilseilee kuivuudesta, pahimmassa tapauksessa molemmat ja meikkivoide temppuilee.

Nämä ongelmat ovat pienimpiä ja turhimpia mitä keksiä saattaa, mutta tekevät olon hyvinkin epämukavaksi. Onneksi nykykosmetiikka kehittyy jatkuvasti. So let's keep fighting for the easy beauty!

Ps. Ihanan kannustava otsikko tolla videolla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti