torstai 5. huhtikuuta 2012

Kesätuoksu Edit. '12

Tuoksuilla on tosi monta merkitystä mulle ja niiden avulla voin itse tuoksua tietyltä, toivottavasti hyvältä, ihanalta, uniikilta, tunnistettavalta, juuri multa itseltäni kuitenkin.

Liitän tuoksuihin aina todella vahvasti muistoja. Vain haistamalla häivähdyksenkin jotain tuoksukerrosta voin saada päähäni mitä elävämpiä muistoja ja hetkiä. Eli tavallaan parfyymi herättää henkiin hyvin omalaatuisella tavalla uskomattoman tarkkoja mielikuvia, niin hyvässä kuin pahassa.

Mutta täydellinen tuoksu voi tehdä jostain ajanjaksosta täydellisen. Olisi ihanaa omistaa paljon pieniä pulloja, joita vain haistamalla saisi välähdyksiä kokemuksista ja osista elämässä.

Tuoksusta on myös tärkeää saada positiivista palautetta, no, toimii varmaan kaiken suhteen. Sitä vastoin negatiivinen palaute on harmillista; ensinnäkin tajuat että sen toisen henkilön mielestä haiset juuri silläkin hetkellä pahalta. Hän yhdistää sinut ehkä johonkin epätoivottuun mielikuvaan ja saatat kokea kommentin henkilökohtaisena loukkauksena, tuoksuhan kuvastaa omia mieltymyksiä. Puhumattakaan siitä että joukko ihmisiä ajattelee samoin.

Hyvä tuoksu (varsinkin jonkun ihmisen tuoksu) voi saada oman sydämeni läpättämään kuin kolibrin siivet ja pään pyörimään, huumaannun hyvistä tuoksuista helposti (ei varmaan ole ihme että muhun tehoavat mainoksissa sanat opium, obsession, adrenaline, fantasy, euphoria, ym., kaiken muun ohella siis). Se voi myös saada mielipiteeni kääntymään positiivisiksi persoonasta hyvin yksipuolisesti, tuoksun pohjalta vain arvioiden :D


Escada - Ocean Lounge // CK - One Summer // Clean - Summer Linen / - Summer Escape
// Burberry - Summer // Escada - Taj Sunset


Haluaisin kovasti testata kyseisiä tuoksuja ja katsoa, josko jossain olisi ainesta the kesätuoksuksi. Kertokaa kokemuksia!
Ps. Heh tajusin et olin ilmeisesti plokannu kokonaa anonyymit kommentit. No nyt seki sit onnistuu!

Kuvat: Google - kuvahaku - tuoksun nimi - suuret kuvat

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti